IDA visservice Joure
Produksjewei 13
8501 XD Joure
T. 0513-419765
E. info@idavisservice.nl


IDA VISSERVICE algemeen
geplaatst op: 13-05-2015
     Vof IDA Visservice  -  JOURE
      (EG erkenning nr:  208162)

               Aankomst vis
 
        De vis is binnen
               Kwaliteit

      Sijtse en Marianne met tonijn            

   
  
     Renee, handig met een mes
  
  Anja fileert zeeduivel
          Wadoesters
     

      Mosselen   Gebakken kabeljauw 
         
               Tongfilet
           

 
Nieuwe Haring in het land houdt de dokter aan de kant.
geplaatst op: 26-04-2016


2016 Gestart op woensdag 15 juni met uitstekende haring!


Vers van het mes uit de winkel in Grou:
Elke Donderdag Haringdag 

(= elke 2e haring voor de halve prijs)
 
Skûtsjesilen Grou
geplaatst op: 30-07-2016

Zaterdag 30 juli 2016: De traditionele start van het SKS Skutsjesilen in Grou!
Deze prachtige wedstrijd maakt deel uit van de festiviteiten van de GROUSTER SKUTSJEWIKE  (vrijdag 22 juli t/m zondag 31 juni) Met mooi weer de gezelligste week van het jaar.
 
Laaxumer bot
geplaatst op: 01-06-2015


LAAXUMER BOT is IJSSELMEER BOT,
gevangen voor de ZW. kust van Frieslan​d. De IJsselmeer bot, ook gevangen op andere plaatsen in het IJsselmeer, is een lekkere consumptie vis  van juli t/m december. (als de natuur meewerkt, )
(Nb. Vergelijkbare bot komt, behalve in het IJsselmeer, ook voor in zoet of brak water van de Deense fjorden.)
   

Home

en Nieuws



‚Äč                                              PROEF NU OESTERS!
‚Äč                 Mandjes van 12 stuks met 3 verschillende soorten oesters
                      

‚Äč                                          Vis boeit.
‚Äč                                         (Studenten van Stenden Hogeschool)
              
‚Äč                                   Maar ook bij de kleuterklas veel belangstelling ‚Äč                                             
‚Äč                        
‚Äč                                     

‚Äč EN NATUURLIJK KIBBELING ALS AFSLUITER!
 
(Bel Sijtse of stuur een bericht: 0651117558 of info@idavisservice.nl)

 Zie ook: ‚ÄčSijtse in aktie voor Skoal.tv van Omrop Fryslân:
De link: http://www.skoal.tv/content/fisk-ferwurkje

‚Äč       

 
                                           HOLLANDSE NIEUWE
                                           (VERS VAN HET MES‚Äč)
                                                         
 
                                                VERSE MOSSELEN!
                     
  Er is:
                                            (BIO)  ZALM
                            

                           

 
DE WINKEL IN GROU is OPEN van dinsdag t/m zaterdag

Ida maakt daar elk weekend VERSE SUSHI
                    
 
                                   
(tot ziens in Grou: Hoofdstraat 28 (0566-622600)
           (NB. eventueel ook contact op te nemen met het bedrijf in Joure: 0513-419765)

 Het is ons een genoegen om u via deze site kennis te laten maken met ons bedrijf in Joure.

IDA Visservice te Joure levert vis en visproducten aan horeca, detailhandel en grootverbruikers
                                                 EG erkenning: 208162
(Deze erkenning geeft aan, dat het bedrijf voldoet aan de uitgebreide eisen van de NVWA t.a.v. HACCP, kwaliteit- en productcontrole (inclusief bacteriologische controles van producten en werkomgeving))
       
 TIP       Bekijk ook eens onze menutips (zie recepten)
                                                           
                              ZEEUWSE  MOSSELEN !                 en                  WADOESTERS!
                                             
     
                                                en heerlijke maatjesharing 
                                 (vers van het mes en van zeer goede kwaliteit!)
                                  
             
             En heeft u Onze conserven wel eens geprobeerd?
                             
                        Verse vis en seafood:
Kabeljauwhaas en -filet, Scholfilet, (BIO) Zalm, Tong en Zeewolf
         Oesters, Garnalen, Kreeft en nog veel meer
 
                Kabeljauw                                      Kabeljauwfilet                                  Kabeljauwhaas
     
 
                
 Tonijn                Makreelfilet                Zeebaars                 Lamsoor                   Lenghaas
                
            WADOESTERS                             LANGOUSTINES                                          SUSHI
      
streekgerechten:
Wadoesters en -kokkels, IJsselmeerbaars en -snoekbaars en  Laaxumer Bot, Harder
(NB. Alle aanbod is seizoensgevoelig)
en Geitenkaas van de Molkerei
                       
 DE WINKEL IN GROU IS OPEN op DINSDAG t/m ZATERDAG van 9.30-18.00 uur‚Äč 
  
‚Äč. vrijdags en zaterdags:    SUSHI  van  IDA

      Heerlijk en gezellig met
                                                 (NIEUWE!) HARING! en ..............
                      VISHAPJES,                              ZALM salade                  en   -hapjes van IDA   
                
(zie ook de andere pagina's)
 
   en heerlijke  Vislasagne, -Pizza's en Paella
                                ATTENTIE :
Donderdags       HARING, LEKKERBEKKEN en Kibbelingen
           (do. elke 2e haring voor de halve prijs)
Vrijdags               VERSE en GEBAKKEN VIS  en SUSHI van IDA
Zaterdags           VERSE VIS, GARNALEN, SALADES, PAELLA,  LASAGNE, PIZZA's enz.
                                     en ook dan natuurlijk de heerlijke SUSHI van IDA
(‚ÄčOpeningstijden: woensdag t/m zaterdag van 9.30-18.00 uur)

                            Lekker eten met Ida                                       SUSHI van Ida
                           

‚ÄčMenu tip:
Gebakken Heek en Geitenkaas (Molkerei) met zoetzure saus en puree van tuinbonen (week 18-2017)
‚Äč(Zie de pagina 'recepten')
‚Äč
‚Äč
(Kijk bij RECEPTEN)

Hollandse Nieuwe!  
Voor een heerlijke lunch zie:
Recept Nieuwe Haring met geitenkaas/tomaat salade en aardappelsalade

Als recept of te koop in de winkel: 
Zalmschotel
 !    (heerlijk- (en)snel voor een gemakkelijke dag
 
en een recept voor gezellig genieten:    Amuse menu met 8 gangen
(Tip: voor- of tussengerecht of gewoon bij de borrel:  '
Gevulde Oublies')

Kijk bij Recepten!
              
VIS, iets voor feestelijke dagen? Ja, maar ook gewoon voor alle dagen!
Heerlijk, gezond en tevens licht verteerbaar!
Maak(t) je niet dik; gewoon doen.